Yrityksestä

Minulla on aina ollut kiinnostusta koodeihin ja grafiikkaan. Vasta viime vuonna tajusin, miten voin hyödyntää osaamistani: perustin keväällä 2016 ensimmäisen sivustoni, Graphiques GW:n. Graphiques GW tarjosi ulkoasuja ja bannereita tilauksesta blogger-blogeille. Tein monia ulkoasuja yhteistyön merkeissä, minkä ansiosta pääsin nopeasti vauhtiin. Tällä hetkellä Graphics LF:n toiminta on hyvin samankaltainen kuin edeltäjänsäkin - ainoastaan vain laajemmassa mittakaavassa.

Graphics LF on nopea ja luotettava grafiikkapalvelu, joka tarjoaa ulkoasuja ja bannereita blogeille. Lisäksi tarjontaamme kuuluu myös erilaiset onnittelu- ja lahjakortit. Tarkoituksena on tarjota jokaiselle siisti ja yksilöllinen ulkoasu, joka on - kuitenkin hyvän maun rajoissa - muusta blogimaailmasta poikkeava. Tilaamisesta on pyritty tekemään mahdollisimman helppoa, eikä sinulla tarvitse olla edes omia ideoita - voimme ideoida puolestasi!

Sivuston ylläpitäjänä toimii 17-vuotias Ida. Opiskelen tällä hetkellä toista vuotta lukiossa. Alusta alkaen toiminta on ollut lähtöisin puhtaasta intohimosta koodaamista, grafiikkaa sekä yrittämistä kohtaan. Minulla on ollut innostusta opetella koodeja täysin yksin - ja palan halusta oppia lisää. Tilausten kautta olen joutunut kohtaamaan paljon haasteita, mutta niiden ansiosta olen myös oppinut huimasti.